01 December 2010

Dance for A Horse, Of Course!

Dragi prieteni,
 
Cu siguranta ati aflat despre caii din Fierbinti, animale magnifice, de rasa pura, care au fost lasate sa moara de foame, sete si mizerie. Cei 30 de cai supravietuitori au nevoie urgenta de ingrijiri medicale, de hrana de calitate, de un loc cald si sigur unde sa petreaca iarna.
 
Pentru a strange fonduri destinate ajutorarii acestor cai, GIA – Group Initiative for Animals organizeaza in Bucuresti evenimentul caritabil “Dance for A Horse, Of Course!”, o seara de dans cu muzica de exceptie.
 
Sambata 4 decembrie incepand cu ora 22, in Club Frame, Dj Paul si Ufe vor mixa pentru voi funk, jazz, brazil, bossanova. Va asteptam sa dansam si sa sarbatorim impreuna dragostea pentru cai!
 
Pretul biletelor de intrare este de 10 ron.
Veti putea face donatii care vor finanta  tratamentele medicale si alte ajutoare necesare cailor din Fierbinti.
De asemenea, in seara evenimentului veti putea achizitiona bijuterii, accesorii, desene si alte lucruri frumoase, unicat, toate cu si despre cai.
 
Incasarile serii, insumand pretul biletele de intrare, donatiile si vanzarea obiectelor,  vor fi folosite exclusiv pentru ajutorarea cailor din Fierbinti. Nu in ultimul rand, artistii care vor performa in seara evenimentului isi doneaza integral onorariile pentru caii din Fierbinti.
Utilizarea banilor va fi stabilita in saptamana urmatoare evenimentului, in functie de prioritati si de nevoile urgente. Toate detaliile despre folosirea acestor fonduri vor fi disponibile pe www.orasulanimalelor.ro.
 
Daca ati suferit si v-ati revoltat vazand stirile despre caii maltratati din Fierbinti, aveti acum posibilitatea de a-i ajuta in mod direct. Si nu oricum, ci petrecand o seara de maxima distractie :)
 
Va asteptam sambata 4 decembrie in Club Frame, sa dansam pentru caii din Fierbinti, la petrecerea “Dance for A Horse, Of Course!”
 
Intrucat capacitatea clubului limitata, va invitam sa faceti rezervari la office@gia.org.ro si la tel. 0763626777.

 


Cu drag,
Echipa GIA

No comments:

Post a Comment

Comments