11 November 2009

veve ... rita



8 comments:

  1. Imi place mult. Ai surprins un moment frumos si te-ai apropiat mult de subiect. Cu ce obiectiv e facuta?

    ReplyDelete
  2. multumesc! nu prea mai stiu .. am un nikon si 2 obiective: unul 18-135 si altul 70-300 VR, si le tot schimb atunci cand fac poze. Tin minte ca veve din poza a fost un model foarte cuminte si-i placea sa pozeze, spre deliciul meu, asa ca banui ca e una din pozele facute cu 18-135.

    ReplyDelete
  3. Dementiala veverita...imi place cum ai surprins si detaliile de vede parul veveritei cum straluceste in lumina. Felicitari.

    ReplyDelete
  4. Multumesc! :-) a fost o placere sa umplu cardul cu foto cu veverite.

    ReplyDelete
  5. Este nemaipomenita, nemaipomenita. Nu am vazut in viata mea o veverita fotografiata atat de aproape. Si culorile din peisajele tale imi plac. Eu... cu peisajele..., doar Parcul Titan ce ma mai atrage, dar m-am cam plictisit de Titan. O sa invat. Raluca Ioana Agasanu, grupa 101, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

    ReplyDelete
  6. Raluca, am vazut veverite in Herastrau. Nu asa prietenoase ca astea de le-am fotografiat eu, dar daca mergi in timpul zilei in Herastrau, intre 10 si 16, cand nu e lume prea multa poti sa prinzi cateva fotografii foarte frumoase cu veverite. Succes!

    ReplyDelete
  7. in sfarsit o veverita si pe placul meu, mai punkista, mai nebuna, ...., asta nu e barbie de mall, ca celelalte surate vazute pe alte bloguri! e drept a mea e cea mai jalnica fiind un fake!

    ReplyDelete
  8. foarte bine ai surprins-o
    imi place starea veveritei

    ReplyDelete

Comments