10 April 2011

Ciao ragazzi!









4 comments:

  1. la o asa serie de fotografiii mergea si o mica povestioara/descriere

    ReplyDelete
  2. de acord cu radu! :) asteptam parole, parole, parole....

    ReplyDelete
  3. Bineeeeeeeeee!!! am inteles! Povestea acestor fotografii incepe la Roma. ce sa va spun?! Roma e .. Roma! Strazi inguste, galagie multa, italieni smuciti si foarte galagiosi, dar simpatici si prietenosi (unii). Bocca dela verita din prima fotografie are o poveste interesanta. Conform legendei, daca pui mana dreapta in gura sapata in piatra si spui o minciuna, gura iti va musca mana. Se pare ca preotii puneau scorpioni in gura de piatra perpetuand astfel mitul, iar romanii foloseau ineditul instrument pentru a proba fidelitatea sotiilor lor. Cinefilii cunosc scena in care Gregory Peck starneste tipetele de groaza ale lui Audrey Hepburn atunci cand se preface ca si-a pierdut mana.
    Urmatoarele 2 fotografii sunt facute la Vatican si prima este cu Papa tinand o slubja.
    Apoi banutii aruncati in orice fantana sau orice seamana a fantana:-)))
    Roma e plina de pescarusi si de cismele, masinile sunt in general foarte micute, de fapt si strazile sunt inguste si cele mai multe pavate cu piatra cubica.
    Iar pisoiul din fotografia a 7-a era o mare figura .. l-am vazut pe stapanul lui venind cu el in lesa si apoi am vazut numai motanul .. zic, hopa! ca doar nu l-o fi abandonat! si ma duc sa vad care e treaba. Stapanul citea ziarul, pe scarile unei biserici, iar motanul se relaxa, fara nici o teama de trecatori .. nici macar la porumbeii de pe langa el, nu le dadea importanta, in fata bisericii. Posibil sa-si fi zpus rugaciunea lui de motan sa primeasca un peste la cina:-))

    ReplyDelete

Comments